Als je naast kijken ook echt gaat zien,
verandert het beeld.

Als je de tijd neemt dan zie je veel meer.

Bewustwording & optimalisatie

Aandacht is een kostbaar goed. Aandacht kost tijd, wat natuurlijk te vertalen is in geld, echter met weinig inspanning gegeven kan worden. Als je er toch bent kan je het dus net zo goed ook geven! De bewustwording van wat aandacht kan opleveren maakt dat je het gaat tonen.

Buiten het sociale aspect geeft het inzicht in behoeften en ontwikkelingen waar je zowel zakelijk als privé mee verder kunt.

Rust Roest, ik ben ervan overtuigd! In beweging blijven is het credo (zowel voor lichaam als geest),

Om bij te blijven moeten je blijven bewegen. De omgeving is constant in beweging, als je daar deel vanuit wilt blijven maken, zal je, al is het maar een stukje, mee moeten bewegen. Het bijblijven vergt interesse en betrokkenheid.

Hoe future proof is je werk, het bedrijf en jijzelf?

Jezelf blijven uitdagen en dus je grenzen verleggen geeft je dat heerlijke gevoel. Dat gevoel van kleine tot grote geluksmomentjes.

Niet alleen denken en dromen maar ook doen! De hiervoor benodigde focus geeft je daarnaast ook nog eens houvast die vaak helpt afscheid te nemen van negatieve stemmingen en veroordelingen van zaken waar we toch geen invloed op uit kunnen oefenen. Stop met verspillen van je energie!

Een positieve insteek heeft zijn weerslag op iedereen in je omgeving en bovenal op jezelf. Een last wordt ook door jou anders ervaren zo niet makkelijker gedragen, als het glas half vol lijkt te zijn.

Het leren accepteren van je last is vaak voer voor psychologen en therapeuten Het ervaren en accepteren van je eigen lot, ongemakken & onhandigheden maken je sterk en zelfbewust.

Ga de dingen doen waar je blij van wordt, die je makkelijk en misschien zelfs goed afgaan. Vergooi je tijd niet.

Kritisch blijven is de kunst. Geen genoegen willen nemen met een 4 als je een 8 voor ogen had. Logisch blijven nadenken en vooral logisch blijven handelen. Niet zomaar volgen ( omdat je het zo al jaren doet), maar blijf nadenken en waar mogelijk verbeteren. Af en toe afstand nemen om te zien wat er gebeurt of waar je staat. En de spiegel vastpakken en vooral niet alleen maar langslopen!

Met enthousiasmse komt je het verste en krijg je de meeste mensen mee. Na de bewustwording en het bepalen van de focus kan je met enthousiasme aan de slag. De vraagtekens beginnen af te nemen de route wordt steeds duidelijker. Vol gas naar voren, zonder al te veel om te kijken naar de zaken die je toch niet meer kunt veranderen en zonder aannames en vooroordelen waardoor je constant op de rem gaat staan.